lauantai 12. joulukuuta 2015





                                      ( JOULU ) KIIREITÄ


Suurin osa joulukorteista on jo postissa, onneksi, ja lahjatkin on pusseissa tai paketoitu. Viime hetken unohduksia tulee, se on varmaa, mutta hyvä näin. Todella hyvä.

Olen lasten myötä oppinut ennakoimaan paremmin, ennen tein kaiken, ihan kaiken, viime tipassa ja hirveässä kiireessä. Nyt ei pää enää kestäisi tämän muun rumban lisäksi sitä, luulen.( Sitä kiirettä kun riittää arjessa lasten kanssa ihan ilman joulujakin :)):  Saa nähdä sitten, jos ja kun  joskus vuosien päästä järkkäilen näyttelyä, onko tämä ennakointi sisäistetty maalaamisia myöten ;).

Silti on kiireen ja stressin tuntu, eikä vähiten yhä huonosti nukuttujen öiden takia. Tahtoisin useammin vain olla ja istua lasten kanssa lattialla keskellä leikkejä, mutta.... tuhat tuhatta asiaa odottaa tekemistä. Ja kun tekemisen vaihde jää päälle, sitä on vaikea nollata. Ajattelin kuitenkin yrittää. Joten. Lähden tästä istumaan lattialle.

Kuvat ovat viime maaliskuussa otettuja, kävimme Tampereella Studio Dettanissa otattamassa ihanat muistot. Johanna oli mahtava kuvaaja, sai molemmat lapset hymyilemään ja kikattamaan. Jaro on  kuvissa 2v.8kk ja Juuli 7kk. Isä-ihmiseltä sain luvan perhekuvan julkaisuun :).



                                



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti