keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Korkeasaareen Korkeasaareen....

Pääsimme viime perjantaina lähtemään Helsinkiin, huolimatta vatsatautialtistuksesta (taas...) ja lauantain vietimme Korkeasaaressa :) Ilma oli ihan ok, ja seura varsinkin. Siskoni miesystävineen ja siskoni ystävä lapsineen, joista vanhempi oli Jaron ikäinen, ja tietenkin koko meidän perhe. Mukavaa oli, mukavinta että Jaro sai uuden ihanan ystävän - heillä synkkasi heti alkumetreiltä lähtien, ja me muut saimme katsella, kun ystävykset juoksentelivat pitkin poikin saaren reittejä ja pitivät hauskaa :D





                                 Lapsemme, nuo helposti kuvattavat tyypit ;)


                                                  Sisarusrakkautta <3


Lisävuoteen valtaajat <3 Jaro oikeasti nukkui tuossa, ihme kyllä. Kotona nukkuu meidän välissä....




Aamupalalla :) Alla herra kohta 4 vee uuden puhelimensa kanssa :D ( Elsa ja Anna, Frozenista).





                                          Lauttaa odotellessa ja alakuvassa lautalla.






                                                       Poika piilossa ;D




Sunnuntaina meidän OLI tarkoitus ajella kotiin Juulin kummitädin kautta, mutta ne suunnitelmat muuttuivat. Jaro alkoi oksentaa aamuyöllä, ja ajelimme suoraan kotiin, pysähtymättä minnekään. Tauti onneksi viipyi vain sen sunnuntain häiritsemässä Jaron elämää, mutta mutta... Odottelen tässä, oliko oikeasti vatsatautia, vaiko ehkä esikoisen Korkeasaaren hiekasta saama pöpö. Sitä kun oli niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kiva käsin kaivaa ja koskea, ja sen jälkeen laittaa sormet suuhun.

Tässä odotellessa tilasin vihdoin ja viimein lapsille leikkimökin, ja nyt etsin sinne leikkikeittiötä netin ihmeellisestä ja liian isosta vaihtoehtopaljoudesta. Päätyisikö sitä Ikean suht` edulliseen ja kivaan, mutta tavalliseen malliin?



Ihanaa nykyään, että meillä leikitään yhdessäkin, ilman eripuraa. Olohuoneen epäjärjestys on kyllä sitten melkoinen, mutta siitä viis ;) Tässä ahtaudutaan "telttaan" legolaatikkoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti