keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Stressiä pukkaa.... ;)

Kuukausi kisoihin. Sitä ennen juhannus ja lasten yhteissynttärit. Apua!

Ja yhä se hammaslääkäri ja silmälääkäri käymättä, ei edes aikoja varattu. Ne menee suosista syksyyn, luulen. Ja kesäloma alkaa vasta kisojen jälkeen, henkisesti ainakin ;)

Jos nyt kuitenkin koetan elää päivän kerrallaan. Leikkimökkiin on ainakin luultavasti keittiö valittu, first things first , heh.



Juuli lukee Pikku Toukka Paksulaista, ihan suosikkikirja ollut molemmilla. Ensimmäinen, pieni, hajosi käsiin, onneksi löytyi uusi :)


Hieroja hieroi jalkani maanantaina, olivat niiiiiiiiiiiiiiiiiiin jumissa. Enkä tiedä milloin ne ulokkeet on hierottu, jos koskaan :D.

Tänään oli onneksi fysioterapeutti - eilen tuli kaksi aika kovaa rintarangan kipukohtausta useamman viikon tauon jälkeen. Mulla on ihan paras fyssari, todella taitava. On mukana tässä kisatouhussakin ohjeineen ja apuineen, taisi luvata lomallaankin ehkä aukoa tuota rankaani, ennen kisoja  :)

Ja ne kisat. Ihana on juosta, mutta kyllähän tässä hiukan enemmän ja enemmän jännittää se lähtöviivalle asettuminen. En osaa lähteä telineistä, tai en ole nyt päässyt sitä harjoittelemaan. Tuntuu nololta lähteä ilman, mutten kyllä ala kompastelemaan niiden kanssa.

Viestikapulan vaihtoa toivon että vielä harjoittelemme porukalla, kisajärjestyksessä. Ajan vaikka Helsinkiin jos ei muuten.

Onneksi lapset pitävät aika lailla tässä hetkessä, ei ehdi miettiä liikaa. Vielä.




Paappa ja mamma tekivät ipanoille puuhevoset, nyt voi Jarokin ratsastaa ilman pelkoa kovasta allergisesta reaktiosta.


                       Juuli tahtoi myös pyöräilykypärän päähänsä.


Juuli teki ihan itse eilen trampoliinilla kuperkeikan :) Jaro tekee jo ilmavoltin.

Viime perjantaina olimme Mäntässä leikkipuistossa, jätin auton vähän matkan päähän, että Jaro saisi kokeilla potkupyöräänsä muuallakin kuin nurmikolla. Ja vau! Poika mennä hujelsi mahtavasti, istui satulassa ja liutteli menemään! Kun aiemmin keväällä koetimme, hän käveli pyörällään, muttei istunut satulassa. Ei ole kiinnostanut koko juttu kauheasti, mutta nyt voi tulla muutos :)



         Kenen varpaat puuttuvat kuvasta? Eli kenen varpaita ei saanut lakata :D





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti