torstai 18. helmikuuta 2016

             Vaatteet, vaatteet, on mun aatteet....

Kohta on kevät ( ei nyt mutta kohtakohta) eikä toppahaalari enää ole se järkevin varuste. Jottei käy niin kuin eräänä keväänä tässä taannoin, on päivitettävä lasten, etenkin tuon vanhemman, vaatevarasto. Oli meinaan melkoisen lähellä, että juurikin tuolloin taannoin toppahaalari oli se keväisen kelin ainoa varustus, kun en ajatellut vaateasiaa. Ollenkaan. Olimme matkalla Ylläkseltä kotiin, missä siis oli todellakin lunta, vaan tajusin, ettei meillä kotona enää ole talvi-, vaan vahvasti kevätkelit, olihan huhtikuun loppu ;)

Pikkusiskon on hiukan helpompi luottaa siihen, että aina jotain löytyy, mutta esikoinen on tienavaaja. Tässä tapauksessa vaatevarastojen täyttäjä.




           Näissä kuvissa Jarolla on Reiman vihreä välikausihaalari, se ihana <3




           Tässä on Villervallan välikausisetti, ihana tämäkin :).Oli käytössä keväällä 2014.


Meillä oli Jarolla ihana, ihana Reiman vihreä välikausihaalari pitkäikäisessä ( jopa kaksi kevättä!) ja kovassa käytössä 1,5 vuotiaasta 2,5 vuotiaaksi. Nyt sen saa Juuli :) Jarolle  ostettiin viime keväänä uusi välikausihaalari, ja silmät nauliutuivat Villervallan ihanuuteen, kelta-vihreä-puna-sini-raitaiseen ( tai jotain sinne päin) haalariin, missä kaiken lisäksi oli vahvikkeet pepussa ja polvissa. Sekin jää nyt pieneksi, ja taas on etsittävä uutta. Olen jo katsellut Villervallan kevätuutuuksia sillä silmällä, ja lähdemme Ideaparkkiin Ballotin liikkeeseen kokoja testaamaan huomenna, perjantaina, JOS kaikki menee suunnitelmien mukaan. Kun koskaan ei voi tietää....




Näissä viime kevään kuvissa Jarolla on Villervallan värikäs haalari ja Juulilla Jaron perintöä Reiman kevyttoppahaalari, mitä nyt ei kovin tuosta kuvasta edes näy.



Värivaihtoehdot ovat ihan kivoja, vahvaa suosikkia ei äidillä ole, pojalla olisi. Se pinkein versio. Saa nähdä mihin päädymme ;) Samalla pitäisi löytää, tai ainakin etsiä, välikausitakkia  ja -housuja. Villervallalla toki on, samat värit, mutta luulen että poikkeamme Reiman Outletissa katsomassa sielläkin tarjonnan. Harmi, ettei Ideaparkissa enää ole Polarn O.Pyretin liikettä, meidän on ollut helppo siellä asioida, Koskikeskukseen Tampereen keskustaan on hankalampi lasten kanssa raahautua. Popilta  olemmekin aiemmat välikausitakit ja -housut ostaneet. Löysin kyllä miltei liikkeessä käyntiä vastaavan ostomahdollisuuden, en verkkokaupasta, vaan soittamalla Oulun liikkeeseen. Sieltä ostin/ tilasin syksyllä Jarolle uuden, isomman talvihaalarin (keltaisen <3 ) ja se toimi todella hyvin, aivan ihana ihminen oli puhelimen toisessa päässä ja sain alennuksetkin, ja bonukset merkittiin asiakastilille :).



  
 Eh, meille eksyi Popin välikausitakkeja ja -housuja kaksin kappalein samaa kokoa (eri värejä sentään) , kun alesta ostaessa emme muistaneet kotona jo olevien kokoja. No, on lapsilla mistä valita ;)



Vielä koetan metsästää Jonathanin kurahaalaria, se on aivan loistava! Fleecevuori, ainakin ollut aiemmin, ja sadekangasta päällinen. Yksinkertaista ja mukavaa, äidille ja lapselle, molemmille luulen. Itse olen niin laiska, etten jaksa tumpata toppahaalarin päälle kurahousuja, joten oikein sopiva vaihtoehto meille tuo. Ja alle mahtuu pukemaan enemmänkin vaatetta, sen verran reilua mitoitusta. Mutta meillä 100cm jää kyllä kohta Jarolle pieneksi, ja tarpeellinen olisi vielä isompikin koko. Nythän sitä vasta kurakoissa telmitäänkin. Saa nähdä, löytyykö?



Tässä on kaksi eri versiota Jonathanin kurapukujen kuvioinneista, 80cm ja 100cm, 90cm kuvaa en löytänyt nopealla etsinnällä meidän tuhansista kuvista....

Tässä on vasta välikausivaatteet ja niiden mietintä, uikkarit ovat jäämässä pieniksi molemmilla ipanoilla, jarrusukkien tilannetta pitää päivittää, Jaro tarvitsee isommat aurinkolasit, vaikka eivät ihan vaatteisiin lukeudu, kuten eivät kengätkään, vaan on niitäkin mietittävä, kokoja ja malleja.... Onneksi paitatilanne on vakaa - Jarolle meni viime kesänä edellisen kesän lyhythihaiset, ja pitkähihaisetkin ovat pitkäikäisiä, kun ei osta ihan sitä juuri sopivinta kokoa. Sen tulin myös huomaamaan, etteivät samaan vuodenaikaan syntyneet automaattisesti voi käyttää samoja vaatteita/kokoja samaan aikaan verrattuna edelliseen, yllätys yllätys! Juuli on nyt, 1,5-vuotiaana, saman kokoinen kuin Jaro 2-vuotiaana. Juuli käyttää jo nyt toppahaalaria, mikä Jarolla oli vuosi sitten käytössä, ja Kuomien kanssa on aivan sama tilanne. Jos asuisimme isossa kaupungissa lähellä lastenvaatekauppoja, ei ehkä tarvitsisi niin kovasti ennakoida, mutta emme asu. Ideaparkkiin siis mars! :D .... Onneksi on myös verkkokaupat <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti