keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Viestikapulan vaihdon harjoittelua :)

Sunnuntaina ajelin aamutuimaan Pajulahteen, mahtava paikka! Meillä oli siellä elinsiirron saaneiden ja dialyysissa olevien valmennusleiri, itse ehdin vain sunnuntaiksi, mutta oli siinäkin ihan riittävästi.

Jännitin, kamalasti. 100 metrin juoksua lähinnä, mutta myös tuota viestikapulan vaihdon harjoittelua. Olen armoton sähläri ja tiputtelija, joten oli tosi positiivista, etten pudottanut kapulaa kertaakaan ;). Meillä oli ihan paras ohjaaja, Tuija Helander, ehkä syynä hän :). 100 metrin juoksua ennen ehdin innostua spurttailemaan liikaa, niissä kapulan vaihdoissa, että kun varsinainen ajanottojuoksu starttasi, jalkani, varsinkin takareiteni olivat jo ihan hapoilla. Niin sitä käy, kun innostuu liikaa ;).

Aikani parani kuitenkin kotona otetuista, ja isä-ihminen oli kannustava, itsellä nosti päätään kilpailuvietti, ja muisto, mihin aikaan olen 100m juossut...ööö... 8 vuotta nuorempana ja kaksi lasta köyhempänä. Että ehkä olen ihan tyytyväinen :).

Muistutan itseäni, että

- En ole koskaan, siis koskaan, ennen sydänsiirtoa juossut.
- Aloitin juoksemisen/hölkkkäilyn noin vuosi sydänsiirron jälkeen vuonna 2007.
- Osallistuin silloin ensimmäisiin sydän-ja keuhkosiirrokkaiden SM-kisoihin, juoksemalla tuon 100m. Aikaan 17,5s., JOS muistan oikein :) Ehkä en.
- Seuraavana vuonna kisat olivat Vaajakoskella, jos oikein muistan vuoden, ja juoksin matkan 15,5s., mutta lähdössä oli pientä epäselvyyttä, joten en tästäkään ole ihan varma :).
- Ja sitten tulikin tauko, oli jotain sydänongelmaa, ja raskaus, ja ipana ja toinen raskaus ja toinen ipana ;).
- Neljän vuoden univaje, huom.huom.! :D
- Nyt olin ennen Pajulahtea ehtinyt aloittaa harjoittelun, hyvin kylmiltään, vajaa neljä viikkoa ja seitsemän harjoittelukertaa kertaa ennen näitä koejuoksuja. Joten. Muistutuksena vain itselleni.  Että hyvin meni :D

Toivon, että voin jatkaa harjoittelua ja että pääsen oikeasti kisoihin, vaikka tiedän, että jännitän järkyttävästi. Lähtöviivalle voi tulla oksennus. Kivaa on kuitenkin juosta, ja liikkua. Lapset pitävät yllä kykyäni nopeisiin lähtöihin, vauhtikestävyyttä pitää vielä saada lisää.

Kaikkea ehtii tapahtua ennen määräpäivää (15.7.) , että päivä kerrallaan.




                                               Meille tuli eilen kesä <3


                                                   Jaro "kokeili" huulirasvaa ....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti