maanantai 4. heinäkuuta 2016

Suruja & iloja




Meidän juhannus lamaantui aaton perhepiirin suru-uutiseen, ja jos olisin voinut, olisin pysäyttänyt kaiken elämän ja kelannut nauhaa taaksepäin siihen hetkeen, kun kaikki oli vielä hyvin. Vaan niin ei voi tehdä, elämä jatkaa eteenpäin tapahtui mitä tahansa.

Olen todella onnekas, että Jaro ja Juuli ovat olemassa, pitävät arjessa kiinni kaiken keskellä, meidän suuret ihmeemme <3 En voi jäädä peiton alle itkemään, en voi jättää lapsia ruokkimatta, en edes huomioimatta. Onneksi myös perhepiirimme on tiivis, tuemme toinen toisiamme, pienemmissä ja isommissa iloissa ja suruissa.

Siskoni on minun viisauteni, auttaa näkemään sen mitä en itse näe. Juhannuksen tapahtumat itkettivät, mutta taisin itkeä myös neljän vuoden aikana kertyneitä itkuja, pelkoja, menetyksiä ja toisaalta taas suurta onnea. Ja sitä ajan kulumisen surua, että lapsemme vain ja ainoastaan kasvavat, mitään vaihetta ei saa takaisin ( varsinkaan sitä pientä hetkeä kun ovat vauvoja ), se on elettävä juuri nyt. Haikeus valtaa välillä mielen.



Yläkuvassa Jaro muutaman päivän ikäisenä, alakuvassa Juuli saman ikäisenä.




Juuri nyt, tänään esikoinen täyttää neljä vuotta! Poika on samalla kertaa iso ja vielä pieni. Viisas ja hölmö. Empaattinen ja ajattelematon. Auttavainen ja uhmakas. Rakasrakasrakas.









Viikko suuren suru-uutisen jälkeen jaksoimme epäilyksistäni huolimatta juhlia lasten yhteissynttäreitä isolla porukalla. Onneksi sää suosi lauantaina, koska sisätilamme ovat rajalliset, ulkona taas mahtuu juoksemaan vaikka mihin suuntaan. Ja kyllä sitä juoksua riittikin :D Piha täynnä lapsia ja aikuisia, oli oikein ihanat juhlat ja päivänsankareilla oli kivaa, jos ei jopa mahtavaa. Jarolla varsinkin, odotti juhlia kovasti ja odotukset täyttyivät - parhaat kaverit pääsivät kaikki paikalle.

Siskoni järjesti lapsille muffinssien koristelua, tarjottavat riittivät eikä tapahtunut mitään muutakaan katastrofia. Mukava oli nähdä vieraita matkojenkin päästä, joidenkin kanssa ehdin jopa jutella ;) Ensi vuonna taas...ehkä :D



               Kakkujen leivonta-apulaiset, alakuvissa koristellaan jo muffinsseja :)






                     Kakut ja kynttilät ... etsi virheet, äiti on VÄHÄN väsynyt ... ;)



                                                        Päivänsankarit <3





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti