tiistai 30. elokuuta 2016

Irtiotto :)

Menneenä viikonloppuna olin siskoni luona Helsingissä ja voi että oli rentouttavaa. Ja erittäin epätodellista tähän lapsiarkeen verrattuna ;)

Vietimme kolmestaan, siskoni, minä ja veljeni vaimo, lauantain ja sunnuntain syöden hyvin, ulkoillen, hiukan shoppaillen ja etenkin jutellen. Shoppailut jäivät kyllä pääsääntöisesti Suomalaiseen ja Akateemiseen kirjakauppaan ja siellä lastenkirjapuolelle, ja hiukan maalaustarvikeosastonkin silmäilyksi. Lastenkirjapuoli(kin) on Akateemisessa niin kattava, että siellä meni aikaa.

Opiskeluaikoina oli aivan taivas, kun pääsin Helsinkiin Akateemiseen - saatoin viihtyä siellä tuntikausia, ja miksei, onhan siellä kirjoja pilvin pimein. Rakastan kirjakauppoja!

Kauppojen jälkeen istuimme jossain (?!heh) merenrantakuppilassa, kansituoleissa viltteihin kääriytyneinä ja vain olimme. Samassa paikassa söimme ja sitten siskoni luo leffaa katsomaan. Eli mitään biletystä ei viikonloppumme ollut, vaikka minä onnistun saamaan yhden viinilasillisen juotuani nousuhumalan, laskuhumalan ja päänsäryn kolmessa tunnissa ;)

Kälätystä riitti juomisenkin edestä, ja tiedän, etten ole koskaan se hiljaisin. Väillä siitä on morkkiskin - joskus voisi ihan oikeasti olla hiljaa.

Sunnuntain kruunasi siskoni valitsema brunssipaikka, mihin hän oli saanut suosituksen ystävältään, ja kyllä oli suosittelun arvoinen paikka, todella. Ja erilainen. NAM! Kotimatkalla oli yhä niin hyvä maku suussa <3

Tämä oli toinen kerta Jaron syntymän jälkeen kun olin yötä poissa kotoa, ja luulen, että tällaiset irtiotot eivät ainakaan vähene. Jospa ne eivät ajan kuluessa olisi edes niin epätodellisia ;)

Kotiin oli tietenkin kiva palata, varsinkin kun kaikki oli sujunut hyvin poissa ollessani. En sitä epäillytkään, mutta lapset olivat kipeinä lähtiessäni, joten isä-ihminen mietti, joutuuko sairaalareissulle viikonloppuna. Onneksi ei, ja nyt tuo kaksikko on jo täydessä terässä ;) Arki palaa heti ovesta sisään astuessa, eikä todellakaan pätkittäin ;)



Juuli tahtoi Jaron syliin - alkaa olla pikkusisko kohta samaa kokoluokkaa kuin isoveli <3



                                                    
                                               Jaro Elsana, kaikilla mausteilla :)



Ja lopuksi - valinnan vaikeus ihanien koevedosten kanssa, mutta jotenkin luulen että tämä kuva EI päädy valittujen joukkoon ;D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti