keskiviikko 3. elokuuta 2016

Loma yksillä, kesä kaikilla osa 2

Paitsi että isä-ihmisen loma loppui tällä viikolla, ja se loma meni mukavammin kuin odotin, kuten myös nopeammin. Tekemistä riitti, liikaakin. Omakotitalossa aina ;) Siksi en ole ehtinyt istua tänne koneellekaan kirjoittamaan.

Meidän perheen ensimmäinen lomareissu olikin heti isä-ihmisen loman alkaessa kun ajelimme Heinävedelle päin. Kävimme sekä Lintulassa että Uudessa-Valamossa. Oli todella mukava tavata Lintulassa ystävä vuosien takaa, useampikin ihan yllättäen ja jutella. Itselleni tuli rauhoittunut olo.

Valamossa Jaro muisti heti Trapesan takana olevan leikkimökin, ja sen ympärillä pääosin viihdyttiinkin, mitä nyt syötiin välillä. Kotimatka meni yöhön, vaan onneksi kesäyöt ovat valoisia.

                                          Lintulassa jäätelöllä :)






                                  Valamossa, kivihevosella ratsastajat :)





Veljeni, hänen vaimonsa, ja siskoni kanssa olimme Tykkimäellä, lapsien ensimmäisellä huvipuistoreissulla. Kivaa oli, ja väsyttävää. Lapset olisivat tosin jaksaneet ihan loputtomasti, Jaro mankui vielä illalla MukkelisMakkelikseen (sisäleikkipaikka) ja kiipeili siellä 5-vuotiaista ylöspäin tarkoitetulla alueella ihan apinana ;) Juulikin löysi itselleen sopivia kiipeilypaikkoja, kun ei ihan pituus riittänyt isoveljen perään kipuamiseen. Hotellissa jaksoivat vielä hiukan leikkiä, mutta uni tuli aika helposti. Ja minä! Nukuin ensimmäisen kerran pitkään piiiiiitkään aikaan seitsemän (7) tuntia putkeen!! Viime kerrasta on varmaan vuosia ;) Juuli vieressäni tuhisi koko yön liikahtamatta, siinä syy, luulen.




                        Isojen ja pienten riemua (tuskaa...;)) laitteissa :D




      Veljeni mönkijää Jaro uskaltautui isin kanssa kokeilemaan ja ensimmäisen kerran       jälkeen olisikin tahtonut ajella sillä koko ajan....



                        Hotellissa saimme mahtavat ruokatarjoilut huoneeseen asti ;)





Sitten onkin ollut leikkimökin kasaamista, maalausta ja aina vain maalausta, marjojen laittoa pakastimeen, kantarellien kanssa samaa hommaa, välissä uimarantaa, ruokahuoltoa, nurmikonleikkuuta, lapsien viihdyttämistä, mattojen pesua ja sitä  kaikkea mitä olen jo aiemminkin luetellut. Siinä meni kuin huomaamatta koko heinäkuu.






Nämä viimeiset kuvat ovat vielä kisareissulta - hotellihuoneen kiipeilijät ja ilveilijät, ja meidän pienempi muotoinen "gaalaillallinen" kisojen jälkeen siskoni ja hänen ystävänsä kanssa, taustalla taas yksi kiipeilevä ilveilijä ;) Kotimatkalla pysähdyimme Juulin ( ja minun) ortodoksikummilla, lapset pääsivät leikkipuistoon purkamaan energioitaan.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti